PureVPN İncelemesi - Gerçekten güvenli bir VPN hizmeti mi?

Metin Bedir
0
PureVPN İncelemesi - Gerçekten güvenli bir VPN hizmeti mi

Bazen mükemmel bir dünyada, en iyi VPN'i seçmek kolay olurdu. Tek umursadığınız harika özellikler ve sahip olduğu bütçe dostu maliyettir. En önemlisi, fark edilmeden arka planda çalıştığını unutursunuz. Ve yüksek düzeyde güvenlik sağlayan oldukça gelişmiş şifreleme protokollerine sahip olacaktı.


PureVPN İncelemesi

PureVPN'in istediğiniz her bonus özellik ile harika çalışan efsanevi bir VPN olduğunu düşünüyor musunuz? 


PureVPN, blokta bulunan en eski VPN'lerden biri olarak kabul edilir. 2006 yılında kurulmuştur ve şirketin merkezi Hong Kong'dadır. Hong Kong'da bulundukları için Dokuz Göz, Beş Göz ve On Dört Göz gibi uluslararası gözetim ittifaklarına tabi değiller. Ayrıca, belirli bir VPN şirketinin konumu size güvenilirliği hakkında hiçbir şey söylemeyeceğinden, hükümetin gizlilik karşıtı yasalarına bağlı olmadığı için yine de kolayca çekilebilirsiniz. 


PureVPN İncelemesi


PureVPN'in ortaya çıkışından on yıldan fazla bir süre sonra, 2.000'den fazla sunucuya genişleyerek tüm dünyada kabaca 140 ülkeye genişledi. İnternetin hızı (kısmen) sunucuya olan mesafeye bağlı olduğundan burada VPN'ler için bu tür varlıklar gereklidir. 


PureVPN'in Netflix ile Çalışacağını Düşünüyor musunuz?

Bir şeyi açıklığa kavuşturalım. Hareket halindeyken başka bir ülkenin Netflix'ine ve hatta kendi ülkenize bağlanmak o kadar kolay değil. VPN'lerin çoğunun Netflix ile çalışmayacağını bilmek sizi şaşırtacaktır. Bunun nedeni Netflix'in VPN algılama sistemidir.


Ama bir şekilde, PureVPN bu tür filtreleri kolayca atlamanın bir yolunu buldu. Bu, PureVPN kullanarak Netflix programlarını izlemenize yardımcı olur. En önemlisi, şovları her zaman yayınlamıyor olsanız bile, bir seçeneğiniz olduğunu bilmek harikadır. 


İlginç bir şekilde VPN, BBC, Amazon Prime Video, Hulu ve daha fazlası gibi çeşitli platformlara yerleşik destek sağladığını iddia ediyor. En başta gösterilmediği için bunları bulmak o kadar kolay değil. Bunun için 'Popüler Web Siteleri' seçeneğini seçmeniz gerekir. Bundan sonra, web sitesinde bulunan isimleri görüntülemek için açılır listeye tıklamanız gerekir. Böylece, bir kez yolunuzu bulduğunuzda, kullanımı kolay hale gelir. 


PureVPN Hızı

Bazen VPN'i ilk kullandığınızda belirli hususları fark etmiş olabilirsiniz. İlk kullanım, İnternet'inizin hızını biraz yavaşlatmış olabilir. Bu senin hayal gücün değil. 


VPN'i, aranızdaki ve ISS'niz arasındaki aracılar olarak düşünün. Böylece, atılan ekstra adım sizi kolayca yavaşlatacaktır. Burada yavaşlama dereceniz çeşitli VPN'lerden farklı olabilir. Bazı VPN'ler sizi% 3 yavaşlatırken, diğerleri` gibi muazzam bir hız sağlar. Bu büyük bir aralık ve PureVPN bunlardan biraz farklı. 


VPN İnternet hızının basitçe konum, günün saati, VPN sunucusu mesafesi, İnternet Servis Sağlayıcısı ve hatta VPN servis sağlayıcısı gibi çeşitli faktörlere bağlı olduğunu unutmayın. PureVPN web sitesine göre, en hızlı VPN servis sağlayıcılarından biri olduğunu belirtiyor. Eh, bu çok büyük bir iddia ve kesin olarak doğrulamak için biraz sorun yaşayabileceğiniz biraz zor bir iddia. 


Çeşitli hız testlerine göre, sunucularının çok hızlı olduğunu gösterdi. Ve bu indirmeler söz konusu olduğunda oldukça doğruydu. İndirme bağlantı hızı boyunca 80 Mbps'ye ve hatta daha fazlasına ulaştı. Bazen en iyi sunucularınız yaklaşık 112.6 Mbps'ye kadar sürebilir. 


Bazı VPN'ler bu sayılarla eşleşebilir ve PureVPN bunu yapar. Yani iddiası her şeyden önce haklı. Yükleme tarafına baktığınızda sonuçlar çok etkileyici. Ancak Kuzey Amerika'nın istisnasıdır. Burada hem Kanada hem de ABD'deki yükleme hızları çok hızlı ve biraz daha yavaş. Ve bu, ikincisi ile ilgili olduğunda çok doğrudur. 


Ancak bazı insanlar için de yeterince hızlı olurdu. PureVPN'i test etmek için kullanılan çevrimiçi ve ücretli internet hızlı bağlantı araçlarının çoğu yasal ve0etkilidir. Her bir sunucunun gerçek performansını kolayca anlayabilirsiniz. 


Ayrıca sonuçlar, sahip olduğunuz internet bağlantısının türüne dayanmaktadır. Örneğin, internet planınız 50 Mbps indirme sağlıyorsa, PureVPN'den 100 Mbps göremeyebilirsiniz. Böyle durumlarda en azından 40 Mbps'lik bir aralık görürsünüz. 


PureVPN, Torrent Kullanmak İçin Harika mı?

PureVPN kullanarak dosyaları torrent kullanmak kolaydır. Ancak onların özel sunucularına bağlı olduğunuzdan emin olmalısınız. Bu, P2P (Eşler Arası) dosya aktarımlarını ayarlamak içindir. 


Ayrıca PureVPN'in Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya veya Birleşik Krallık'ta herhangi bir P2P sunucusuna sahip olmadığını unutmamalısınız. Bu, bu ülkelerden birinde yaşıyorsanız yavaş bir torrent deneyimi yaşayabileceğiniz anlamına gelir. 


Ancak genel olarak PureVPN harika. Gerekli tüm özellikleri içerir. 


Fiyatlandırma

Şu anda VPN, ürünleri için herhangi bir ücretsiz deneme veya ücretsiz sürüm sağlamamaktadır. Ancak yedi günlük para iade garantisi alabilirsiniz. Dolayısıyla, VPN için nakit ödeme yapmak istemiyorsanız, piyasada bulunan çeşitli ücretsiz VPN'leri hesaba katın.


Artık PureVPN her ay yaklaşık 10,95 $ tutuyor. Ancak sağlanan belirli indirimler de var. En önemlisi, bir yıllık abonelik için 59,00 $ ödemeye gidebilirsiniz. Burada abonelik ödemeleri Bitcoin, kredi kartları, PayPal vb. İstediğiniz her yöntemle yapılabilir. Bazı popüler mağazalarda hediye kartlarını bile kullanabilirsiniz. Bazen VPN hizmetini satın almak için Starbucks hediye kartını kullanmayı hayal etmiş olabilirsiniz, bu en iyi fırsattır. 


Kullanıcı deneyimi

Kullanımla ilgili olarak, PureVPN oldukça kullanıcı dostudur. Normal bir acemi VPN kullanıcısı bile kullanabilir ve sezonluk oyunculara hitap edebilecek yeterli ayar sağlar. Burada temel arayüz çok basittir ve sadece sunucuyu seçmeniz ve Bağlan seçeneğine tıklamanız yeterlidir. 


Şimdi varsayılan protokol çok otomatiktir, ancak verilen listeden başka bir seçenek seçebilirsiniz. Bazı sekmeler, kullanıcıların ayarları değiştirmesine ve hatta uygulamayı ihtiyaçlarınıza göre özelleştirmesine olanak tanır. 


Açıkçası, PureVPN büyük platformlar için tüm uygulamalara sahiptir. Ayrıca, iyi miktarda tarayıcı uzantısı sağlar. Burada uygulama sorunsuz çalışır ve hatta birkaç saniye içinde bağlanır. Ayrıca, çeşitli çevrimiçi akış, anonim dosya paylaşımı, spor yayını ve veri saklama güvenliği için birkaç büyük sunucu seçimi ve hatta özel sunucular vardır. Ayrıca, gerekli herhangi bir ülkenin en hızlı sunucusuna kolayca bağlanabilirsiniz.


PureVPN'de Kill Switch Var mı?

Acil anahtar, ağ kilidi özelliği olarak da adlandırılır. Bu, VPN bağlantısı kesildiğinde internetinizi öldürecek belirli bir özelliktir. Böyle bir özellik oldukça etkilidir ve bir gazeteciyseniz veya sadece telif hakkıyla korunan içeriği indiriyorsanız cildinizi kurtarabilir. 


Bir kill switch olmadan, özel IP adresinizi ISS'nize ve hatta bulunduğunuz web sitesine kolayca gösterebilecek anlık bir kesinti olabileceğini unutmayın. En iyi yanı, PureVPN'in Mac, Windows, Linux ve Android'de iyi bir kill-switch'e sahip olmasıdır.


Özellikleri

  1. Kullanımı Kolay Uygulamalar: Sonunda süper, akıllı ve kullanıcı dostu bir uygulama elde edersiniz. Tüm bunlar sadece bir tık uzağınızda olacaktır.
  2. 180 Lokasyonda 2.000+ Sunucu: 140 ülkede bulunan 2.000 sunucu ile yaklaşık 300.000 IP'den oluşan devasa bir havuz içerir.
  3. Her Türlü Sunucuya Erişin: Seçtiğiniz paket ne olursa olsun her sunucuya erişim kazanın
  4. Sınırsız Bant Genişliği: VPN Göz atması, indirmesi ve yayınlaması kolaydır. Herhangi bir veri limiti olmadığı için bunlar endişesiz kalmanıza yardımcı olacaktır
  5. 24 Saat Canlı Sohbet Desteği: Gece veya gündüz, PureVPN dost canlısı bir destek temsilcisi içerir. Onlar her zaman size yardım etmeye hazır gerçek insanlardır.
  6. Bölünmüş Tünelleme: VPN kullanarak hangi verilerin gönderileceğini seçmek kolaydır. Ayrıca, ISP'yi kullanarak göndereceğiniz.

Güvenlik

PureVPN kullanmanın en iyi yanı, güvenilir bir güvenlik protokolü sağlamasıdır. Ancak, kayıt tutmama politikası 2016 yılında ateş altına alındı. Bu, cezai soruşturmanın dahil olmasından kaynaklanıyordu. Burada güvenlik özelliği Ozon ve bölünmüş tünellemeyi bile içerir. 


Sunucu Konumları

Temel olarak, kabaca 2.000 PureVPN sunucusu vardır ve bunlar 180'den fazla ülkede mevcuttur


Sonuç

Basit bir ifadeyle, PureVPN sağlam bir VPN'dir. Uygulamaları ilginç özelliklerle dolu. Sadece hızlı değil, aynı zamanda oldukça kullanıcı dostu. Bu nedenle, kullanmak için harika bir VPN servis sağlayıcısıdır.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)