En İyi Mbox Görüntüleyici - Ücretsiz Yazılım ve Çevrimiçi Araçlar

Metin Bedir
0

MBOX , e-posta mesajlarının bir koleksiyonunu tek bir dosyada saklamak için kullanılan en yaygın formattır. MBOX, e-postaların zincirleme biçimde depolandığı ve her e-postanın "Kimden" başlığıyla başladığı posta kutusu anlamına gelir. E-postaları düzenlemek ve bir sabit diskte saklamak için kullanılır. E-postalar özel bir metin dosyasında saklandığından ve her e-posta programı verileri MBOX dosya biçiminde veremediğinden ve sizin bir MBOX Görüntüleyiciye ihtiyacınız vardır.


En İyi MBOX Görüntüleyicileri


Bu yazıda, en iyi MBOX izleyicileri hakkında bilgi edineceğiz. Hem açık kaynaklı yazılımları hem de çevrimiçi araçları ele alacağız

1] BitRecover MBOX Okuyucu



Bu, kullanıcı dostu bir arayüze sahip, taşınabilir, ücretsiz bir MBOX görüntüleyicidir. MBOX dosyasında depolanan e-postaları kolayca açabilir ve görüntüleyebilirsiniz. Taşınabilir bir araç olduğu için, gerçekten makinenize yüklemenize, herhangi bir çıkarılabilir cihazda saklamanıza ve istediğiniz herhangi bir makinede kullanmanıza gerek yoktur. Bu araç için bazı ekstra özelliklere sahip ücretli bir sürüm de mevcuttur. Araç, ekleri e-postalarınızla birlikte görüntülemenize de olanak tanır.


BitRecover MBOX Reader'ı çalıştırın ve Dosya / klasör ekle'ye tıklayın. Posta Kutusu Dosyaları'nı seçin; araç depolanan e-postaların listesini açacaktır. Okumak istediğiniz herhangi bir e-postaya tıklayın.

Buradan indirin .

2] 4n6 MBOX dosya görüntüleyici



4n6, büyük MBOX dosyalarındaki e-postaları açmak, görüntülemek ve okumak için başka bir harika araçtır. PC'nize yüklemeniz gerekmeyen taşınabilir ücretsiz bir yazılımdır. İndirin ve doğrudan kullanmaya başlayabilirsiniz. 4n6 ayrıca e-posta eklerini görüntülemenizi sağlar ve Google Apps Kasası Dosyaları, Mozilla Thunderbird ve Google Paket Servisi gibi popüler platformların çoğunda oluşturulan .mbox dosyasını açabilir. Bu araçla tek veya birden fazla .mbox dosyası açabilirsiniz. Ayrıca, anahtar kelimeleri kullanarak belirli bir e-postayı da arayabilirsiniz. Araç, Windows OS 10, 8.1, 8, 7 ve altı sürümlerle uyumludur. 4n6 ayrıca e-posta istemcilerinden MBOX'un varsayılan konumunu belirleyebilir ve yedek MBOX dosyalarını okuyabilir.


Buradan indirin .

3] Aspose.Email Görüntüleyici


Aspose email viewer, MBOX dosyanızı yükleyebileceğiniz ve e-posta içeriğini bir resim olarak görüntüleyebileceğiniz çevrimiçi bir araçtır. PDF, TXT, DOC veya resim dosyası olarak indirebilirsiniz.

Aspose kullanarak bir.MBOX dosyası nasıl görüntülenir

  • Dosyanızı yükleyin ve otomatik olarak işlenecektir
  • Görüntülemek istediğiniz dosyaya tıklayın ve bir resim olarak görüntüleyebilirsiniz.
  • Daha sonra dosyayı PDf, txt, DOC veya görüntü formatında indirebilirsiniz.

Aspose'u buradan kontrol edin .

4] Coolutils MBOX'tan PDF'ye



E-postalarınızı MBOX'ta görüntülemek ve okumak için çevrimiçi bir MBOX - PDF dönüştürücü de kullanabilirsiniz. Basitçe MBOX dosyanızı yükleyin ve bir PDF dosyasına dönüştürün.


Bu aracı burada deneyin

En sevdiğiniz MBOX izleyicilerinden herhangi birini kaçırıp kaçırmadığımızı buradan bize bildirin.
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)